Kakku juttuja

Tänään juhlittiin kahden työkaverini syntymäpäiviä ja sain kunnian tehdä heille kakun. Kakku on tehty Kinuskikissan ohjeella ainakin melkein kokonaan, kakun piti olla gluteeniton joten jouduin vähän muokkaamaan ohjetta sopivaksi. Omasta mielestäni kakusta tuli kaunis sekä maukas ja kyllä sitä syöjätkin kehuivat.

Oli mukavaa taas pitkästä aikaa päästä leipomaan täytekakkua. Kotona yleensä leivon keksejä, muffineita ja juustokakkuja, koska ne uppoavat paremmin Harhikselle. Täytekakun, kun teen niin se saattaa jäädä osittain syömättä, mutta muut leivonnaiset häviää nopeasti. Alla on vielä muutamia muita kakkuja mitä olen väkertänyt, niistä korppi- ja juustokakku ovat olleet Harhiksen syntymäpäiviä varten.
~ I eat cake because it’s somebody’s birthday somewhere ~

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s