Sushi päivä!

 Niin hyvää, mutta niin harvinaista herkkua. Tänään tein vain lounas vuoron ja sen päätyttyä päätin vähän hemmotella itseäni ja ostaa sushia. Regatta Brasserien sushit ovat parhaita! Ennen en tykännyt sushista yhtään, mutta Brassen sushit muuttivat mieleni. Rapu sushi kuuluisi tähän annokseen, mutta siitä valitettavasti en pidä joten vaihdan sen aina pois…
Aiemmin koronan takia, kun ravintolat sulkivat ja saivat myydä vain take awaytä niin Brasse alkoi myydä take away sushia. Silloin minut maaniteltiin maistamaan heidän sushiaan ja ai, että sehän oli hyvää!
Nyt Brassen sushi annos on se millä hemmottelen itseäni aina välillä. Kesällä useammin kuin nyt syksyn alkaessa, koska nyt he myyvät sushia vain lounaan aikaan take awaynä.
Kesällä varsinkin oli mukavaa hakea sushit sekä juotavaa ja lähteä kavereiden kanssa rannalle syömään ja viettämään aikaa. Tällä kertaa päätin syödä sushini Regatan lobbyssä enkä ottaa mukaan, koska ulkona on ihan kamala tuuli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s