Kodan päivä

Tänään oli niin kiva päivä! Aamulla me käytiin mamman ja Ciran kanssa kolmisteen pitkällä lenkillä. Ei papsia, ei Mossea eikä Remoa mukana ihan vaan me kolme. Käytiin metsässä pyörimässä ja no Cira pyöri mustikkapensaassa niin et sen tassuissa oli liiloja läikkiä. Siellä metsässä nähtiin peuroja myös, mutta mamma ei antanu lähtee niitten perään… Cira haukku niille vähän turhan paljon, meinas korvat siinä mennä rikki.

Päivällä mamma jätti meiät vähäks aikaa kotiin, kun se lähti ulos ilman meitä. Oli se vähän tylsää, mut mä sain nukkuu yksin sängyssä se vähän paransi mieltä. 
Sänky on niin paras paikka ja mä saan olla siellä aina, kun me jäädään yksin kotiin. Yöllä sinne ei välttämättä mahdu, kun mamma ja papsi nukkuu siellä, niin ja Mosse yleensä änkee sinne kans. Sillon kun mamma on yksin kotona yöt ja papsi töissä niin sillo yleensä minä, Cira ja Mosse mennää nukkuu mamman viereen ettei sille tuu kylmä ja yksinäinen olo.
Mamma oli tänään kyl tosi huippu, kun se tuli takas kotii niin se otti vaan mut mukaan ja muut jäi kotiin. Mamman sisko haki meiät ja pääsin autoilee! Me mentiin sen luo kylään. Mä en ollu koskaan ennen käyny siellä, kun se on vasta muuttanut sinne. 
Mamman ja sen siskon kaks nuorempaa sisarusta ja niitten isä tuli kans siel käymää. Ne tuli sinne kattoo mua, kun niil oli ollu ikävä. Mä sain niin paljon rapsutuksia ja huomiota!
Nyt me ollaan tultu jo takasin kotiin ja makoillaan sohvalla kaikki tai no mamma neuloo jotain sukkia mummille kaiketi.
– Koda

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s