Harhis ja Chirbula ne yhteen soppii….

Ajattelin kertoa teille miten me Harhiksen kanssa oikein tapasimme ja mitä alkuun oikein tapahtuikaan.

Me tapasimme alunperin samalla työpaikalla. Itse olin aloittanut siellä hetkeä aiemmin, kuin Harhis. Harhiksen puheita, jos uskoo niin hän väittää minun aina tuijottaneen häntä pitkään silmiin ohi kävellessämme, mutta en muista tai ainakaan myönnä tätä. Hän itse taas ”juoksi” aina perääni röökipaikalle, jos töiltään kerkesi.

Mutta asiaan! Minulla oli silloin vain Koda ( Ciran olin jo varannut ja piti odottaa, että pallero kasvoi luovutusikään. ) ja tiesin, että hänellä on koiria niin päätin pyytää hänestä ja koirista meille seuraa koirapuistoon. Harhis suostui lähtemään meidän kanssa puistoon ja niin sovittiin ”treffit” vieläpä samalle päivällä.

Puistoilu ei ihan mennyt niin kuin sen olin ajatellut! Koda joka yleensä juoksee ja riehuu muiden kanssa, niin päätti aloittaa Harhiksen koiran Mossen kanssa nylkyttämään toisiaan vuoron perään. Noh ei siinä mitään, kyllä ne alkoivat kiltisti leikkimäänkin loppujen lopuksi ja Remo istuskeli meidän vieressä kuuntelemessa meidän höpötyksiä.

Edeltävä tapahtui siis maanantaina ja sen viikon muina päivinä kävimme yhdessä lenkkeilemässä pitkin metsiä. Perjantaille emme olleetkaan mitään sopineet, mutta päätin laittaa viestiä, jos hän vaikka tulisi käymään jossain röökillä.

Rööki tapaamiseksi sovimme minun läheisin K-marketin pihan ja kipittelin sinne Kodan kanssa, kun samalla minun oli tarkoitus käydä lenkillä. Harhis ilmaantui sinne hetken päästä kavereiden kanssa joiden mukana oli ollut ajelemassa. Jostain syystä hän päätti ”hylätä” kaverinsa ja lähteä minun kanssa lenkille. Sen lenkin piti olla lyhyt, mutta me päädyimme kävelemään ja istuskelemaan ulkona varmaan kolmen tunnin ajan ainakin. Lenkin päätteeksi sovimme, että näkisimme myös huomenna.

Lauantai iltana Harhis ja hänen kaveri Teemu hakivat minut mukaan ajelemaan ja ottamaan vähän kaljaa. Kovin kauaa emme ajelleet ennen kuin menimme heidän jonkun kaverin saunalle. Siellä oli muutama ihminen kuuntelemassa musiikkia, laulamassa mukana, juttelemassa ja juomassa. Kaikki tuiki tuntemattomia minulle. Tarpeekseen, kun olivat saaneet laulusta ja muusta niin osa lähti nukkumaan. Minä, Harhis, Teemu ja yksi saunalla olijoista lähdimme vielä ajelemaan ( Teemu parka oli koko yön kuskina ).

Tästä lopusta onkin sitten kaksi versiota 😀 on minun versio ( minä muistan kaiken enkä ollut niin paljoa juonut ) ja on Harhiksen versio ( häneltä puuttuu paloja illalta ja hän oli juonut enemmän ). Mutta kerrotaan nyt minun versioni. Olimme kahdestaan takapenkillä ja höpöttelimme ja laulelimme siellä mukana. Jossain vaiheessa kävin enemmän makuulle ja painoin pääni hänen syliinsä. Siinä jonkun aikaa, kun olin niin ensi Harhis antaa pusun otsalleni ja hetken päästä hän suutelee minua. Tästä hetkestä eteenpäin olemme olleet yhdessä ja näin meidän tarina alkoi. Harhiksen versiossa muuttava osa on se, että minä tein aloitteen ja olisin suudellut ensin häntä.

Nyt olemme olleet reilu kaksi vuotta yhdessä. Emme myöskään ole enää samalla työpaikalla töissä, minä vaihdoin reilu vuosi sitten työpaikkaa, kun määräaikaista sopimusta ei uusittu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s