Lauantain höpinöitä

Lauantai ihanaa vapaa päivä! Koko tämä viikko on juostu töissä kuin päätön kana… Syysloma joten kiirettä piti ja asiakkaita tuli melkein ovista ja ikkunoista sisään, tai siltä se ainakin hetkittäin tuntui.

Tämän päivän saavutukset ovatkin sitten aikas pieniä. Äidilleni sain viimein tehtyä valmiiksi hänen toive väreillä tehdyt villasukat. Niissä meni hetki pidempään kuin piti, koska inspiraatio neulomiseen katosi hetkeksi. Nämä on toiset sukat mitkä olen tämän vuoden puolella tehnyt, edelliset meni siskontytölleni Auroralle ja seuraavaksi ajattelin ihan itselleni tehdä. Lapasia en ole vielä koskaan ennen tehnyt, mutta ehkäpä siirryn niihin vähän ajan kuluttua, jos tulisi vaikka sukat ja lapaset samoilla väreillä.

Loppu illan ajattelin viettää neuloen ja nautiskellen pari lasia viiniä. Huomenna sitten suuntana on mennä Oi Hankoon kokeilemaan heidän sushi buffa!

2 vastausta artikkeliin “Lauantain höpinöitä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s