Kirje nuoremmalle minälleni?

Aina välillä kuulee kysyttävän ihmisiltä, että mitä he tekisivät toisin elämässään, jos mennyttä voisi muuttaa. Pystyisit neuvomaan nuorempaa itseäsi tulevaisuuden varalta. Mitä pitäisi tehdä tai jättää tekemättä. Tätä nyt tuli tässä mietittyä kahvikupin äärellä. Mitä minä sanoisin vaikka 14-vuotiaalle itselleni?

Voisin kertoa itselleni, että on turha välittää niistä ketkä haukkuivat ja huutelivat. Anna olla, älä kuuntele ne ei tiedä sinusta mitään. Niillä on luultavasti itsellään vain huono olla ja heikko itseluottamus. Ihan sama onko se joku poika ketä et edes tunne ja huutelee sinua huoraksi tai joku luokkalaisesi ketä mollaa vaatteitasi. Tässäkin on poikkeuksensa älä hyväksy sitä inhottavaa lempinimeä minkä ”kaverisi” keksi sinulle. Se kummittelee vieläkin vaikka loppujen lopuksi näytin ettei se haittaa ja hyväksyin sen. Älä tee niin! Ketään ei saa nimitellä nimellä mistä ei pidä.
Voisin neuvoa itseäni myös ettei ala niihin kahteen parisuhteeseen jossa olen ollut. Ne söivät itsetuntoa ja uskoa muihin. Nämä kaksi ”miestä” pettivät, valehtelivat, käyttivät eritavoin hyväksi ja lensimpä kerran seinäänkin toisen toimesta. Nämä ihmiset rikkovat sinut ja sinun mielesi, et ole näiden jälkeen se mikä olit.
Mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan muuttaisi mitään. Uskon siihen, että kaikella on tarkoitus. Jos alkaisin muuttamaan mennyttä, en varmasti olisi tässä paikassa missä nyt olen. Minulla tuskin olisi neljää karvallista kakaraa eikä ihanaa rakastavaa miestä. Näiden inhottavien kokemusten ja mutkien kautta olen löytänyt itseni tähän paikkaan ja hetkeen, missä olen rakkaan mieheni ja meidän neljän koiran kanssa.
~ Enjoy the little things ~
Miten te neuvoisitte nuorempaa itseänne? Kertokaa vaikka kommenteissa tai, jos olet joskus tehnyt tämmöisen postauksen niin laita linkkiä. Olisi kiva lukea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s