Maanantain kuulumisia

Huh huh nyt on onneksi viikonlopusta selvitty! Kiirettä piti perjantaina ja lauantaina töissä. Meillä oli tarjolla neljän ruokalajin illallinen erikois menulla ja viineillä. Kaksi kattausta oli käytössä ja ihmisiä riitti molempina eri aikoina, toki lauantai oli kiireisempi kuin perjantai. Minulla oli kyllä työnkuvan puolesta luksusta. Normaalistihan olen tarjoilijana töissä, mutta tänä viikonloppuna tarvittiin ylimääräistä tiskari ja minä sain sen kunnian. Oli hauskaa vaikka kuulostaa ehkä kamalalta. Tykkään vaihtelevasta työstä ja tämä oli minulle hyvää vaihtelua. Perjantaina minulle töihin mennessä sanottiin, että olen tänään tiskisssä ja illalla ilmoitin, että haluan olla lauantain myös tiskaamssa!

Sunnuntai oli työ puolesta paljon rauhallisempi päivä. Mikä ei haitannut yhtään kahden edellisen hullun päivän jälkeen. Toki sunnuntainakin kävi asiakkaita, mutta ei ollut kiirettä.

Mites sitten tänään? Maanantai ja kolmen päivän vapaat alkoi! Tänään ajattelin ottaa suht rennosti, ainakin osan päivästä.

Illalla lähen kaverin kyydillä hakemaan meille uutta autoa! Edellinen auto sanoi itsensä irti toukokuussa ja nyt vihdoin hankimme uuden. Ei tämäkään siis uusi ole, mutta meille uusi.

Ihanaa, että elämä taas helpottuu! Ilman autoa oleminen on tuottanut koirien kanssa vähän haasteita. Koirille ruokaa, kun on pitänyt hakea tai eläinlääkäriin mentäessä mikä on n.30km päässä täältä niin on joutunut pyytämään, että joku vie sinne tai lainaa autoa siksi aikaa.

Mutta ei tässä nyt muuta tällä hetkellä. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s