Ketutuksen suuri määrä

Tämän postauksen suosittelen skippaamaan, jos et tahdo lukea ”kiukutteluani”…

Minä en voi ymmärtää miksi ihmisten pitää pitää koiria vapaana taajama-alueilla. Varsinkaan, jos koira on räyhäävää sorttia tai muuten hankala hallita.

Meillähän on neljä koiraa ja asumme rivitalossa niiden kanssa. Tässä muutama päivä sitten olin lähdössä Kodan ja Ciran kanssa lenkille, mutta emme päässeet kuin etuovesta ulos… Oven edessä on pieni tie johon naapuri oli parkkeerannut autonsa ja oli koiriensa kanssa siinä, toinen hihnassa ja toinen irti. Hihnassa oleva oli iso musta koira, mikä alkoi heti räyhäämään ja irti oleva chihu hyökkäsi alle metrin päähän meistä louskuttamaan leukojaan. Cira reagoi heti ja nousi takatassuille haukkumaan niille ja Koda alkoi käydä myös vähän kierroksilla. Tämä tilanne olisi ollut paljon nopeammin ohi, jos naapurin mies olisi ottanut chihun heti kiinni eikä vasta sitten, kun hänen nainen huuta pidellessään toista koiraa, että ota se koira kiinni…

Tässä olisi voinut käydä niin paljon pahemmin kuin nyt kävi. Minulla olisi voinut olla neljä koiraa mukana ja olisin varmasti saattanut lentää nenälle, koska se tuli niin yllätyksenä. Toinen vaihtoehto miten tässä olisi voinut käydä on, että chihusta olisi tullut pienoinen välipala, jos olisi tullut vielä lähemmäs meitä.

Onni onnettomuudessa kellekkään koiralle ei käynyt kuinkaan, mutta nyt minulla on yhden haukku herkän koiran lisäksi toinen joka kiihtyy nähdessään pienen koiran…

Koirapuistot on ne paikat missä koiria pidetään vapaana tai jossain kaukana keskellä ei mitään metsässä, mutta ei keskellä kaupunkia varsinkaan muiden pihojen/etuovien edessä.

Kiitos olen puhunut…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s