Mieli kuin lapsella jouluna

Tänään oli olo kuin lapsella jouluna! Mun odottama paketti saapui! Tilasin viime viikolla kameraan uuden laturin, että pääsen taas kuvailemaan. Laturi kameraan on ollut hukassa ties kuinka kauan… Kamerahan on oikeasti Harhiksen, mutta hällä on toinenkin kamera joten tämän on luovuttanut minun käyttööni. Viimeksi, kun yritin löytää tähän kameraan laturia niin ei löytynyt mistään muualta kuin kiinan kaupoista ja niistä en uskaltanut lähteä tilaamaan niin se vähän jäi… Joten voitte kuvitella mun riemun, kun nyt löysin semmoisen ja pistin heti tilaukseen. Kärsimättömästi sitä olen odottanut ja vahtasin koko ajan seurantakoodin avulla missä se menee ja milloin se tulee.

Tänään vain latailen siihen akkuja ja huomenna sitten valokuvailemaan! Ehkäpä saan tännekkin laadukkaampia kuvia vihdoin etteivät aina ole vain puhelimella räpsittyjä.

Canon PowerShot G3x

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s