Esittelyssä Cira

Tällä kertaa vuorossa talon nuorimmainen ja toinen omistani. Totta puhuakseni niin Ciraa en olisi hankkinut, jos olisin tiennyt saavani kaksi ”kaupanpäällistä” karvakorvaa talouteen. Kolme olisi varmasti riittänyt, mutta olin jo varannut Ciran ja yhdessä me Harhiksen kanssa haimme hänet kotiin.

Nimeni on: Cira

Minua kutsutaan myös nimillä: Cirpu, Cirpulainen, Sirtsu, Pentu, Neiti, Vittu Cira

Minkä rotuinen ja painoinen olen: Isäni oli puhdas Samojedi ja emäni Saksanpaimen/Rottweiler/Harmaa norjanhirvikoira. Painan suunnilleen 20kg, vaikka ei tuota kyllä tytöiltä saisi kysyä…

Olen syntynyt: 08/2018

Mitä olen pentuna tuhonnut: Lattiamattoa olen syönyt, kenkiä, tuolin- ja pöydänjalkoja, sukkia ja tyynyjä. Olen ollut kunnon tuholainen

Millainen olin pentuna: Hyvin menevä ja tuhoja aikaan saava, mutta kovin kiltti kuitenkin. En ole koskaan pienenä edes yrittänyt pureskella Mammaa tai muita, ainoastaan tavaroita. Minulla oli myös hyvin kimeä ääni mitä tykkäsin käyttää paljon.

Millainen minusta tuli: Hirveästi en ole muuttunut. Olen kiltti kuin mikä ja tykkään kaikista läheltä. Ääntä minusta vieläkin lähtee. Mammaa hävettää välillä ulkoilla minun kanssa, kun menen eteenpäin takajaloilla, mutta hän ei ole saanut minua sitä touhua lopettamaan. Olen myös kova juttelemaan muutenkin, taidan tykätä tosi paljon omasta äänestä. Seuraan Mammaa kaikkialle ja minua voi pitää ulkona myös vapaana. Papan pihalla saan aina olla vapaana, leikin siellä muksujen kanssa tai seurailen Mammaa.

Mikä on lempi herkkuni: Kaikki kelpaa, myös parsakaalit mitä Papsi ei suostu syömään. Rakastan ruokaa!

Missä olen asunut: Olen aina asunut Hangossa ja tämä nykyinen asunto on kolmas missä asun.

Matkailuvälineet, joilla olen matkustanut:  Toistaiseksi olen matkustanut vain autolla.

Matkailuhistoriani: Me retkeilemme mamman kanssa välillä paljonkin ja osaan paikoista olemme menneet autolla. Viimeisin taitaa olla Latokartanonkoski.

Tässä kuvassa olemme Latokartanonkoskella ja pidämme kahvitaukoa

Tulenko toimeen muiden kanssa: Tykkään leikkiä kaikkien kanssa, mutta olen tottunut siihen, että olen se narttu joka määrää kaapin paikan.

Tässä leikin hyvän ystäväni Areksen kanssa. Meillä on aina yhdessä hauskaa ja vauhtia riittää.

Missä nukun mieluiten yöni: Mamman kanssa sängyssä, jos siellä ei ole tilaa niin sängyn alla sitten.

Jos pöydälle jäisi ruokaa antaisinko sen olla vai söisinkö sen: Keittiön pöydällä saa olla kauemmin, mutta olkkarin pöydälle, jos jättää ja menee vaikka käymään vessassa niin syön sen kyllä.

Tykkäänkö uida: Kyllä, ehdottomasti! Aina parempi, jos leikkikaveri mukana uimassa.

Lempi leluni on: Pehmolelut! Tykkään repiä niitä rikki!

Olenko koskaan saanut kiinni saaliseläintä: Kerran sain melkein linnunpoikasen kiinni, kun se oli maassa, mutta Mamma kerkesi pelastaa sen. Toisen kerran pääsin vahingossa karkuun, kun Mamma vaihtoi otetta hihnasta ja kettu juoksi ohi niin lähin perään. En saanut kiinni, en kyllä oikeasti edes yrittänyt. Mamman mielestä olin suht kiltti, koska tulin takaisin alle minuutissa sinne mistä lähdinkin.

Höpsöin tapani: Kihnutan itseäni hirveästi sohvaan tai sänkyyn ennen kuin käyn siihen maate.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s