Joulu meni ja uusivuosi jo ovella

Joulu tuli ja meni. Itsehän olin koko joulun töissä, mutta kerkesin iltapäivien aikana kuitenkin käydä omalla äitillä kahvittelemassa sekä Harhiksen kanssa hänen äitinsä luona syömässä jouluruokaa. Meidän kummankin äitien pöydät notkuivat herkkuja tai ruokaa, jota tuputettiin mukaankin. Nyt sitten onkin tullut syötyä niin paljon kaikkea, että loppuvuoden voisi melkein paastota.

Nyt näin joulun jälkeen on sitten tultu ravattua Roxxissa kahvilla Harhiksen ja kavereiden kanssa. Kotona ollaan sitten oltu vain ja pelailtu, kun Harhiksella on nyt tuo joululoma. Tuli tuota yksi ilta käytyä Ciran kanssa koirapuistossakin. Pääsi neiti riekkuu ja räyhäämään Areksen kanssa.

Uusivuosikin jo oven takana! Aaton olen töissä, mutta uudenvuodenpäivän olenkin vapaalla. Ehkä aattoillaksi pitäisi keksiä jotain tekemistä. Meidän onneksi kukaan koirista ei ole paukkuarka, joten koirien puolesta ei tarvitse pelätä uudenvuoden rakettien ampumisia.

Miten teidän joulu meni ja onko suunnitelmia uudeksivuodeksi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s