Viikko jo eletty tätä vuotta

Viikko jo tullut taas elettyä uutta vuotta. Vähän hiljaista on ollut blogin puolella niin kuin kaikkialla muuallakin. Töissä mennyt aikaa, koirien kanssa ulkoillessa ja Harhiksen kanssa pelaillessa sitten loppu ilta ennen kuin pitää taas mennä nukkumaan. Kahdeksan päivän työputki meineillään ja kohta se on ohi, mutta vähän alkaa jo väsyttää. Eihän tässä mitään ”ongelmaa” muuten olisi, mutta jostain syystä on välillä vähän ongelmia nukahtamisen kanssa niin jää unet vähän vähille. Ehkä ensi viikolla saisi jotain oikeasti aikaiseksikin, kun on vähä tavallista enemmän vapaata.

Tämän viikon kohokohtana oli se päivä, kun satoi lunta! Vihdoin ja viimein, on sitä odotettukin. Minä rakastan lunta ja talvea, ja onhan täällä nyt paljon kauniimpaa ja valoisampaa, kun on lunta maassa. Koiratkin iloitsevat lumesta paljon. Koda joka yleensä on rauhallinen niin vähän väliä sekoilee ja heittäytyy lumeen kierimään.

Ei tässä nyt tällä kertaa mitään tämän kummempaa. Miten teidän uusi vuosi on alkanut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s